Kwalisites Experts

Met Kwalisites heb je een bijzonder goede investering in je website gemaakt; De beste keuze in techniek tegen de minste inspanning.
We willen het graag simpel, eenvoudig en leuk houden.
Daarom denken we graag met je mee en willen we je waar mogelijk helpen. Zodat je website EN je bedrijf nog aantrekkelijker, professioneel en geoptimaliseerd is.
Uiteindelijk gaat het om de plus onder de streep toch?

We bieden je graag onze samenwerkingspartners aan, die expert zijn op hun vakgebied.
En die door ons zorgvuldig geselecteerd zijn.

Josien Frinking

Woorden die Verkopen

Ik ben copywriter Josien Frinking. De meeste ondernemers hebben moeite om hun visie onder woorden te brengen. Ze vinden het lastig om over zichzelf te schrijven en willen niet te bescheiden zijn, maar ook zeker niet teveel opscheppen. 

Schrijven heb je vroeger op school geleerd. En wellicht heb je ook een cursus zakelijk schrijven gedaan. Maar copywriting en webteksten schrijven gaat niet over foutloos schrijven, het gaat over ‘praten’ met je doelgroep. Webteksten gaan over het verleiden, inspireren en beïnvloeden van je lezers. Want uiteindelijk wil je dat ze klant bij je worden. En bij copywriting… mag je juist alle regels loslaten.  Je mag letterlijk schrijven zoals je praat. 

 

Wat kan Josien jou bieden?

Gratis website checklist

Om je op weg te helpen heb ik een handige Website Checklist voor je gemaakt. Dit zijn de basisstappen waarmee je al een verschil kan maken op je website.   

15 minuten Discovery sessie

Wil je meer tips, dan nodig ik je uit voor een gratis 15 min Discovery sessie met mij. We bespreken dan kort waar je tegenaan loopt en waar ik je bij kan helpen. Maak hier gebruik van wat het kan je zeeeen aan tijd, frustratie en stress besparen. 

Kwalisites Copy Quick Fix Aanbieding

Geloof je niet in je eigen schrijftalent en loop je helemaal vast met je teksten, dan bied ik een Copy Quick Fix en schrijf ik je teksten voor je. Een Copy Quick Fix is een strategische en praktische sparringsessie waarin je direct het eindresultaat krijgt. Dit doen we dan tijdens een online sessie. De perfecte oplossing bij schrijf-stress, een writer’s block of bij copy-drama. 

Wil je gebruik maken van mijn Copy Quick Fix? Dan is deze speciale Kwalisites-aanbieding geknipt voor jou.

 

Scroll naar top